ROUTE NAAR SUCCES

ROUTE NAAR SUCCES

1. Ik ben 100 % gecommiteerd om te implementeren wat ik leer en maximaal resultaat uit deze training te halen. Ik accepteer geen excuses van mezelf of van de andere groepsleden. Ik realiseer me dat mijn uitstelgedrag voortkomt uit een overlevingsdeel is dat ik ooit nodig heb gehad maar mij nu niet meer dient. Indien mijn uitstel gedrag mij blokkeert maak ik een afspraak voor een delen werk sessie zodat de volwassene in mij alternatieven kan aandragen om de functie te vervullen van het overlevingsdeel.

2. Ik plan de komende 12 maanden minstens 1 dagdeel per week in mijn agenda om te focussen op mijn online training. Ik hou me daar ook aan. Hoe meer tijd en focus ik geef, hoe meer resultaat. Wat ik erin stop haal ik er ook uit.

3. Ik ben mij bewust van mijn belemmerende gedachten en keer deze om door middel van het toepassen van de oefeningen uit de cognitieve gedragstherapie uit de online training of met behulp van de 4 vragen van Byron Katy. Ik focus op wat ik wil alsof het er al is en ik focus niet op wat ik niet wil.

4. Ik heb respect voor mijn medecursisten (en mezelf). Ik geef feedback vanuit mijn ervaring en doe dit op een constructieve manier zonder oordeel. Ik ben bereid om naar mezelf te kijken als ik getriggerd wordt door iets of iemand zodat ik de mogelijkheid aangrijp mijn eigen onverwerkte pijn te helen.

5. Herstel van relatieverslaving en codependentie is een leerproces met vallen en opstaan, ik word steeds milder voor mezelf maar ook voor de ander. ik ben bereid om regelmatig uit mijn comfortzone te treden en door mijn angsten heen te gaan, ik blijf doorgaan en geef niet op! Ik geniet van mijn reis in plaats van me teveel bezig houden met het einddoel.

6. Als ik helemaal vastzit, vraag ik hulp aan de groep zodat ik in beweging kom. Ik focus op datgene wat ik wil bereiken. Een liefdevolle relatie met mezelf en daardoor ook met anderen.

Contact     |     Privacy     |     Disclaimer     |     Cookiebeleid     |     Algemene voorwaarden

Contact     |     Privacy     |     Disclaimer
Cookiebeleid     |     Algemene voorwaarden