Familieopstelling

                                                                      

Herstel en heling van relatieverslaving en codependentie d.m.v. familieopstellingen

Familieopstelling

Herstel en heling van relatieverslaving en codependentie d.m.v. familieopstellingen in combinatie met Transformational breath verbonden ademwerk.

Waarom een familieopstelling?

Bij een familieopstelling werk je met een groep representanten en een vraagsteller. De vraagsteller brengt een thema, probleem of patroon in  waar hij of zij naar wilt kijken met als doel meer inzicht te krijgen in de achterliggende oorzaak.

Ieder mens maakt onderdeel uit van verschillende systemen. Je maakt deel uit van een gezin van herkomst, je familie in zijn geheel, je relatie of je werk waarin je verbonden met elkaar bent. In ieder systeem zijn bewuste en on onbewuste, geschreven en ongeschreven regels en wetten. Iedereen heeft een specifieke plek in dit systeem. Soms is jouw plek of de plek van één van je familieleden niet duidelijk en kan een opstelling je helderheid geven.

Patronen, relatiedynamieken en thema’s worden zichtbaar en voelbaar

Tijdens een opstelling representeren de groepsleden de mensen uit jouw persoonlijke systeem van familie of relaties. Hierdoor wordt het thema uit jouw leven, de problemen en de specifieke patronen zichtbaar. Doordat je op een plek wordt neergezet voor een bepaald persoon kom je gelijk in zijn/haar energie en ervaar je wat er onderling speelt in het systeem. Door jezelf uit te spreken en verschuivingen toe te laten werkt dit helend, herstellend en inzicht gevend. Bijvoorbeeld, de orde kan hersteld worden, je neemt je eigen plek weer in, belemmeringen worden zichtbaar, en er kan mogelijk een betere balans komen tussen geven en nemen of gemis en verlangen.

Wil je een vraag inbrengen of liever representant zijn?

Je kunt je vraag, probleem of patroon in een opstelling onderzoeken. Een opstelling duurt ongeveer een uur. We werken dan een uur aan jouw vraag  of probleem. Of je kunt alleen als representant meedoen. Je ervaart als representant regelmatig thema’s die met jouw eigen persoonlijke leven te maken hebben. Alle deelnemers blijven de hele dag. Je kunt dus naast inbrenger in een andere opstelling opnieuw als representant worden ingezet.

Veilige setting

Nancy onze familieopsteller die tevens gespecialiseerd is in de thematiek relatieverslaving en codependentie begeleidt dit proces op een hele, bijzondere manier. Ik heb meerdere familieopstellingen gedaan maar Nancy is mijn favoriet met name omdat zij heel goed in staat is om de link te leggen tussen de verslavende dynamiek en de opstelling.

Nancy zorgt op een objectieve niet sturende manier voor een vertrouwde, veilige setting waar nieuwe inzichten op worden gedaan. Er kunnen op deze dag maximaal 5 mensen een vraag inbrengen die we door middel van een opstelling bekijken. Een opstelling duurt maximaal 1 uur.

Hoeveel plekken zijn er?

5 plekken voor 5 personen om een vraag in te dienen tijdens de opstelling.

 

Kosten vraaginbrenger opstelling

Er zijn 8 plekken om als representant deel te nemen aan de opstelling. Ook als representant zul je enorm veel inzichten op doen omdat veel van onze patronen en achtergronden raakvlakken hebben met elkaar.

Kosten representant opstelling

Wil jij de impact van een familieopstelling ervaren?

Wil jij een volgende stap maken op je pad van herstel en heling? Kom dan naar deze familieopstellingen/adem dag.

Blijf jij steeds dezelfde relatie dynamieken aantrekken in je leven? Heb je het gevoel dat er geen innerlijke verandering plaatsvindt? Blijf je op zoek naar liefde, aandacht en erkenning buiten jezelf? Herkenbaar? Dan zou een opstelling mogelijk iets voor je kunnen zijn.

Een aantal keren per jaar organiseren we een familieopstellingendag

Locatie: Den Ilp 99 te Den Ilp
Data 2023: Dinsdag 4 April van 13:00 tot 17:00

Contact     |     Privacy     |     Disclaimer     |     Cookiebeleid     |     Algemene voorwaarden

Contact     |     Privacy     |     Disclaimer
Cookiebeleid     |     Algemene voorwaarden